Maasdam stelt zich voor

Maasdam werd zo’n dertig jaar geleden opgericht als vloerenspecialist. Computervloeren vormen vanaf het begin een van de belangrijkste producten van Maasdam. We bedienen jaarlijks meer dan 500 opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal. Opdrachtgevers werken graag samen met de specialisten van onze engineeringsafdeling om te komen tot technisch haalbare en betaalbare oplossingen.

Maasdam in beeld

Maasdam kenmerkt zich door haar no nonsens mentaliteit, vindingrijkheid en de gerichtheid op de persoon. Bekijk een korte impressie van het kantoor van Maasdam.

Onze Engineering werkplaats

In onze engineering-werkplaats testen onze specialisten computervloeren. Ook uw verhoogde vloeren kunnen we tijdelijk in deze ruimte plaatsen. We controleren de techniek, maar brengen ook de door u gewenste vloerbedekking aan (bijvoorbeeld tapijttegels, linoleum, parket, PVC of iets anders). Zo kunt u zich ook een goed beeld vormen van het eindresultaat.

Geweldige prestatie

"We waren onder de indruk van Maasdam’s inzet. Eerst een voortraject waarin ze goed meedachten, waardoor we een beter product kregen en nog kosten bespaarden ook. En daarna een vlekkeloze uitvoering. En dat in een project waarbij veel andere partijen hun tanden zich stukbeten op de planning. Al met al een geweldige prestatie.”