Kennis, ervaring en een persoonlijke benadering

Computervloer op kantoor

  • Onze eigen engineeringsafdeling
  • Meer dan 1.000.000 m2 geleverd en geïnstalleerd
  • Modern en gezond familiebedrijf

Computervloer: een ideale oplossing

Een computervloer op kantoor is om tal van redenen een ideale oplossing. We plaatsen de verhoogde vloer direct op de ruwe ondergrond en stellen hem met vijzels waterpas. Uw complete installatie kan daaronder aangebracht worden, zonder dat u tijd en geld hoeft te steken in ingrepen in de ondergrond. U voorkomt dat u het plafond moet gebruiken om de installaties weg te werken. Haal de aansluitingen gewoon uit de vloer, net als de koude of juist warme luchtstromen waar op kantoor behoefte aan is.

Duurzaamheid, snelheid en kwaliteit

U kiest niet alleen voor flexibiliteit, maar ook voor duurzaamheid, snelheid en kwaliteit. Bespaar bovendien eenvoudig op de kosten van het afwerken van de ruimte. Een dekvloer met een wekenlange droogtijd is niet nodig. U kunt meteen op de vloer aan de slag en uw kantoorruimte een dag na het aanbrengen al in gebruik nemen.

De ruimte-indeling van uw gebouw aanpassen? Ook dat kan heel gemakkelijk. De elektra- en data-aansluitingen onder de computervloer verhuizen gewoon mee. Zo geeft u ruimtes zonder grote ingrepen een andere bestemming en verlengt u de levenscyclus van het gebouw.

Computervloeren op kantoor: flexibel en agile werken

Met een verhoogde vloer op kantoor verzekert u zich van maximale flexibiliteit. Verplaats bureaus of zelfs complete wanden en creëer nieuwe ruimtes. De computerinstallatie met alle aansluitingen is gewoon beschikbaar van onder de vloer. Het lichten van een tegel volstaat om computers en andere apparatuur aan te sluiten. U kunt meteen aan het werk met de nieuwe indeling, die u desnoods de volgende dag alweer wijzigt.

De computervloer op kantoor is daarmee de ideale keuze voor organisaties die flexibiliteit vooropstellen om ‘agile’ te kunnen werken. Ontdek onze verhoogde vloeren en bovendien onze 7 beloften. Dit geeft u een goed beeld van wat u van ons kunt verwachten en hoe we zorgen dat u een stuk flexibeler kunt werken. Bespaar veel tijd en geld met onze verhoogde vloeren, uiteraard beschikbaar in zowel standaarduitvoeringen als in maatwerk.

Verhoogde vloer op kantoor

Kiest u voor een verhoogde vloer op kantoor? Dan heeft u de keuze uit standaardoplossingen of maatwerk op basis van uw specifieke wensen of eisen. We denken graag met u mee over de uitvoering van de computervloer en de manier waarop u daar nu en in de toekomst gebruik van kunt maken.

Vervolgens voorzien we uw kantoor snel en efficiënt van de vloer van uw keuze. Met de verstelbare vijzels onder de vloer brengen we die op de juiste hoogte. We gaan stap voor stap te werk en zorgen zo dat u er al meteen de volgende dag gebruik van kunt maken.

Wat zijn uw mogelijkheden?

Meer weten over computervloeren op kantoor en de mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten. Zij vertellen graag over toepassingen in andere kantoren en de mogelijkheden in uw situatie. Onze engineeringsafdeling rekent bovendien graag met u mee. Keer op keer blijken de totaalkosten van een project omlaag te kunnen door een computervloer. In onze engineer werkplaats kunt u uw vloer zelfs testen. U weet dus zeker dat u de juiste keuze maakt.

Laat ons meedenken met uw project

Onze experts denken graag met u mee. Neemt u gerust contact met ons op om eens (vrijblijvend) te spreken over uw project en de mogelijkheden van een verhoogde vloer!

Laat uw gegevens achter
Contact binnen één werkdag

Een van onze kernwaarden: Persoonlijk

Ons dagelijks handelen wordt gedreven door onze eigen waarden. Voorop staat voor ons persoonlijk contact. Het zijn uiteindelijk de mensen die het hem doen; die een project samen ‘maken’ en waarmee je goed moet kunnen samenwerken. Vindingrijkheid kenmerkt onze aanpak. We zoeken altijd naar de best mogelijke oplossing en gaan vernieuwing daarbij niet uit de weg. Dat sluit aan bij onze innovatiedrang: goed kan altijd beter, en we staan open voor de veranderingen waarmee onze samenleving in een steeds hoger tempo te maken heeft. Tot slot zijn we een no nonsens bedrijf. Praatjes vullen geen gaatjes. We doen wat we beloven, we maken waar wat we toezeggen.