Computervloeren van Maasdam

  • Onze eigen engineeringsafdeling
  • Meer dan 1.000.000 m2 geleverd en geïnstalleerd
  • Onbegrensde toepassingsmogelijkheden

De ideale keuze

De computervloer is de ideale keuze bij zowel renovatie als nieuwbouw. Het is mogelijk de complete technische installatie onder de vloer te verwerken en die op iedere gewenste hoogte te brengen. Met de computervloer krijgt u maximale flexibiliteit.

Flexibiliteit gegarandeerd

En de computervloer prijs? Die hangt af van bijvoorbeeld het oppervlakte en het aantal wanden of kleinere ruimtes dat u wilt creëren. Feit is dat u met de computervloer kiest voor een hoge return on investment (ROI), niet in de laatste plaats dankzij de flexibiliteit. Wilt u uw kantoor anders indelen? Dan zijn de kosten lager dan bij een traditionele vloer. U verschuift werkplekken, bureaus of zelfs wanden, licht een willekeurige tegel en legt de onderliggende technische installatie bloot. Vervolgens sluit u de installatie aan waar u maar wilt.

Computervloer prijs = hoge ‘Return on Investment’

Dankzij de scherpe computervloer prijs kunt u rekenen op een hoge ROI. Met een computervloer verlengt u de levenscyclus van uw kantoor. Aanpassingen zijn immers heel gemakkelijk door te voeren en uw vloer gaat vele jaren mee.

Op maat

Maasdam is niet zomaar een specialist in computervloeren. We geven u de keuze uit alle standaardoplossingen, maar ook een maatwerkoplossing kunt u kiezen op basis van uw specifieke wensen. Wilt u een hoge vloer? Dan gebruiken we lange vijzels. Wilt u een bepaalde vloerdikte? Dan produceren we die. We leveren wat u elders niet vindt.

Snelheid én kwaliteit

Het aanbrengen van een computervloer is snel gebeurd en bespaart u veel kostbare tijd. Een ‘gewone’ dekvloer moet vaak lang drogen. Vaak moet ook de ondergrond nog geëgaliseerd worden. Een computervloer komt direct op de ruwe ondergrond en kunt u meteen de volgende dag in gebruik nemen. Op die manier wint u dure uren, waarmee u een deel van uw toch al kostenefficiënte investering in een computervloer deels terugverdient.

Computervloer tegels: de flexibele keuze

Breed inzetbaar

Onze computervloer tegels zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. We brengen ze veel aan in kantoren en datacenters. Onze opdrachtgevers kunnen daardoor flexibel werken op iedere plaats in het gebouw en zijn niet langer gebonden aan een vaste indeling. Voor datacenters bieden we vloeren van de hoogst mogelijke kwaliteit, bijvoorbeeld met het oog op puntbelasting, elektrostatische lading of afwerking.

Tijd- en geldbesparing

Met onze computervloer tegels komen we tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een uitstekende en snel renderende investering in een vloer die op alle fronten voldoet aan de functionele. We verlagen de kosten en boeken flinke tijdswinst. De flexibiliteit gaat omhoog en de ruimte onder de vloer wordt slim benut door er de installatie in aan te brengen.

Laat ons meedenken met uw project

Onze experts denken graag met u mee. Neemt u gerust contact met ons op om eens (vrijblijvend) te spreken over uw project en de mogelijkheden van een verhoogde vloer!

Laat uw gegevens achter
Contact binnen één werkdag