Verhoogde vloeren van Maasdam

  • Onze eigen engineeringsafdeling
  • Meer dan 1.000.000 m2 geleverd en geïnstalleerd
  • Onbegrensde toepassingsmogelijkheden
Verhoogde vloer = Het Nieuwe Werken

Flexibel

Met een verhoogde vloer verhoogt u de flexibiliteit van een kantoor.
Dat is belangrijk voor moderne organisaties die het moeten hebben van hun wendbaarheid. We brengen de bekabeling aan in de vloer of zorgen dat hier luchtstromen beschikbaar komen om ruimte te verwarmen of te koelen.
Dit gebeurt met een rooster in de verhoogde vloer, op de plaats waar dat gewenst is. Omdat de complete installatie onder de vloer verwerkt is, kunt u naar believen schuiven met bureaus en werkplekken of zelfs hele wanden.

Op maat

De verhoogde vloer kan gemaakt worden aan de hand van een rastertekening.
In de ruimte controleren we nog wel of er sprake is van kolommen of leidingen, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Vervolgens maken we de ruimte stofvrij en brengen we eventueel een stofbinder aan om los stof onder de verhoogde vloer te voorkomen. Daarna leggen we rij voor rij de verhoogde vloer waar u gebruik van wenst te maken.

Breed inzetbaar

Onze verhoogde vloeren zijn zeer geschikt voor datacenters en kantoren, maar kunnen net zo goed toegepast worden voor andere ruimten.

Oplossingen op maat

We kennen de verhoogde vloer ook wel als de computervloer, dankzij de mogelijkheid om alle bekabeling eronder weg te werken. We brengen deze vloeren zowel aan in nieuwbouw als in bestaande panden. We denken met u mee over uw wensen en zijn door onze jarenlange ervaring in staat om slimme oplossingen aan te dragen.

Vele voordelen

De voordelen van de verhoogde vloer zijn legio. Werk er alle belangrijke onderdelen van uw installatie, maar houd die tegelijk overal beschikbaar. Voorkom vertraging door egalisering en droogtijden tijdens het project en leg de verhoogde vloer direct op de ruwe ondervloer. Schuif met bureaus en andere werkplekken of zelfs hele wanden. Gun uzelf de vrijheid om te variëren en snel te reageren op veranderende omstandigheden.

Laat ons meedenken met uw project

Onze experts denken graag met u mee. Neemt u gerust contact met ons op om eens (vrijblijvend) te spreken over uw project en de mogelijkheden van een verhoogde vloer!

Laat uw gegevens achter
Contact binnen één werkdag